Simpelkeuren

Functionaliteiten

Digitaal keuren

Bij Simpelkeuren bieden wij een uitgebreid softwarepakket aan om alle gereedschappen eenvoudig te keuren. Dit kan volledig digitaal aan de hand van de NEN normen of je kan zelf je eigen formulier ontwerpen in de software. Zo kan je op ieder moment simpel je gereedschappen keuren, zonder te hoeven nadenken over keuringsformulieren en papierwerk.

Voor de visuele keuringen hebben wij standaard lijsten die u kunt gebruiken. Eerst kan u met behulp van onze software en de QR-code het gereedschap identificeren. Vervolgens komt u op een overzichtelijke pagina met alle informatie die is vastgelegd en kan er direct digitaal gekeurd worden.

Vervolgens start u de daadwerkelijke keuring met behulp van onze overzichtelijke checklist, waarmee de visuele keuring binnen enkele minuten voltooid is. Hierbij kunnen notities worden gemaakt indien er afwijkingen zijn. Daarnaast gebeurt de elektrische keuring via je meetinstrument, je meetinstrument kan gekoppeld worden met Simpelkeuren zodat je geen extra werk hoeft te doen.

Klaar met al dat papierwerk? Start nu je gratis proefperiode.

Meestgestelde vragen.

Direct een antwoord op jouw vragen.

Wat is Simpelkeuren precies?
Simpelkeuren een is een online softwarepakket waarmee op een simpele en efficiente manier alle gereedschappen en arbeidsmiddelen kunnen geregistreerd worden. Simpelkeuren heeft hiernaast veel functionaliteiten om deze arbeidsmiddelen digitaal te keuren via de software.
Wat kan je met Simpelkeuren?
Met Simpelkeuren kan je overzicht creeren in je bedrijf, en al het materieel/arbeidsmiddelen binnen je bedrijf beheren in de software. Hiernaast zijn er funcitonaliteiten zoals: Keuren, Reparaties, Kostenmodule, Locatiebeheer.
Voor wie is Simpelkeuren?
Simpelkeuren kan voor verschillende bedrijven en sectoren een oplossing bieden. Simpelkeuren is voornamelijk voortgekomen uit de problemen van materieelbeheer in de GWW sector.
Ondersteund Simpelkeuren de NEN normen voor het keuren van materieel?
Ja zeker! Simpelkeuren komt met circa 40 standaard formulieren die overgenomen zijn uit het Handboek Arbeidsmiddelen die ook conform de NEN normen zijn.
Kan Simpelkeuren communiceren met Apparatentesters?
Simpelkeuren heeft een import functie voor de Safetypat3140, als de unieke materieelnummers overeenkomen zal Simpelkeuren deze keuringen automatisch importeren en Keuringsrapporten genereren.
Hoe kan ik overstappen vanaf een andere systeem of excel bestanden?
Simpelkeuren heeft bij bijna elk scherm de mogelijkheid om in bulk snel gegevens te importeren, hierdoor hoef je geen onnodig werk te doen en kan je snel aan de gang met Simpelkeuren.

Laatste berichten

Bekijk hier de laatse updates/berichten van Simpelkeuren.

Bericht

Is gereedschap keuren wettelijk verplicht?

Gereedschap wordt bij de meeste bedrijven dagelijks gebruikt, hierdoor ontstaat er slijtage, of gaan er onderdelen kapot. Door deze slijtage kunnen er gevaarlijke situat..

Jonathan

Bericht

Starten met materieelbeheer software

Simpelkeuren staat voor eenvoud en gebruikersgemak. Om deze reden proberen we ook het starten met Simpelkeuren zo eenvoudig mogelijk te maken. Hieronder leggen we ook ui..

Jonathan