Over Simpelkeuren

Waarom is Simpelkeuren ontwikkeld?

Klaar met al dat papierwerk? Start nu je gratis proefperiode.

Ons verhaal

Wie zijn wij?

Whitney leaning against a railing on a downtown street

Met Simpelkeuren proberen we met zo min mogelijk stappen zo veel mogelijk werk te verzetten. Dit doen we door veel te automatiseren en focus houden op het doel ‘beheren & keuren van materieel’.

Met open communicatie gericht op de eisen en wensen van onze klanten, bieden wij vernieuwde technologie aan om het beheer van je materieel eenvoudig digitaal te regelen. Wij bieden hierbij dan ook het volledig pakket, van kostenanalyses en uitgebreide overzichten van materieel tot toekomstverwachtingen in uitgaves en onderhoud.

Wat bieden wij

Ons SaaS (Software as a service) is gecreëerd met het oog op duidelijkheid en eenvoud. In de 21ste eeuw is het niet langer voordelig om administratie op papier bij te houden. Het wordt een onoverzichtelijke bende met weinig regelmaat. Simpelkeuren biedt structuur in het beheren en keuren van materieel en zorgt voor een gebruiksvriendelijk design die iedereen kan gebruiken.

Daarnaast staan wij klaar om ondersteuning te bieden in het gebruik van de software. Ook staan we open voor maatwerk wensen om onze software nog beter te laten aansluiten bij uw bedrijf.

Op de hoogte blijven van updates?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Wij geven om jullie gegevens. Lees de Privacy Policy.