Berichten Starten met materieelbeheer software

Jonathan, Gepubliceerd op 01-01-2021

Simpelkeuren logo

Simpelkeuren staat voor eenvoud en gebruikersgemak. Om deze reden proberen we ook het starten met Simpelkeuren zo eenvoudig mogelijk te maken. Hieronder leggen we ook uit hoe eenvoudig het is om een Simpelkeuren omgeving aan te maken.


Stappenplan aanmaken Simpelkeuren omgeving.

  1. Klik rechtsbovenin op 'Probeer gratis'
  2. Vul de benodigde velden in, en klik op 'Maak omgeving aan'
  3. Simpelkeuren zal nu een mail sturen om je mailadres te verifiëren. Klik op de link in de mail.
  4. Wanneer op deze link geklikt wordt, zal je terechtkomen op het klantenpaneel. Hier vindt je handige informatie en links en de status van je Simpelkeuren omgeving.
  5. Nadat je mailadres is geverifieerd zal Simpelkeuren een 2de mail sturen, met een link naar je eigen Simpelkeuren omgeving. Via deze link stel je een wachtwoord in voor je account voor je Simpelkeuren omgeving.

Ik heb mijn eigen Simpelkeuren omgeving. Wat nu?

Om klanten op weg te helpen hebben we een startguide opgenomen. Bekijk hieronder de startguide om binnen 7 minuten aan de slag te kunnen met Simpelkeuren. Hiernaast is de startguide ook zelf te volgen in de software. Ga hiervoor naar het dashboard en klik op de gele banner.

Klaar met al dat papierwerk? Start nu je gratis proefperiode.

Meestgestelde vragen.

Direct een antwoord op jouw vragen.

Wat is Simpelkeuren precies?
Simpelkeuren een is een online softwarepakket waarmee op een simpele en efficiente manier alle gereedschappen en arbeidsmiddelen kunnen geregistreerd worden. Simpelkeuren heeft hiernaast veel functionaliteiten om deze arbeidsmiddelen digitaal te keuren via de software.
Wat kan je met Simpelkeuren?
Met Simpelkeuren kan je overzicht creeren in je bedrijf, en al het materieel/arbeidsmiddelen binnen je bedrijf beheren in de software. Hiernaast zijn er funcitonaliteiten zoals: Keuren, Reparaties, Kostenmodule, Locatiebeheer.
Voor wie is Simpelkeuren?
Simpelkeuren kan voor verschillende bedrijven en sectoren een oplossing bieden. Simpelkeuren is voornamelijk voortgekomen uit de problemen van materieelbeheer in de GWW sector.
Ondersteund Simpelkeuren de NEN normen voor het keuren van materieel?
Ja zeker! Simpelkeuren komt met circa 40 standaard formulieren die overgenomen zijn uit het Handboek Arbeidsmiddelen die ook conform de NEN normen zijn.
Kan Simpelkeuren communiceren met Apparatentesters?
Simpelkeuren heeft een import functie voor de Safetypat3140, als de unieke materieelnummers overeenkomen zal Simpelkeuren deze keuringen automatisch importeren en Keuringsrapporten genereren.
Hoe kan ik overstappen vanaf een andere systeem of excel bestanden?
Simpelkeuren heeft bij bijna elk scherm de mogelijkheid om in bulk snel gegevens te importeren, hierdoor hoef je geen onnodig werk te doen en kan je snel aan de gang met Simpelkeuren.