Support

Vragen? Geen enkel probleem. Simpelkeuren hecht waarde aan duidelijkheid en open communicatie.

Contact us

Verkoop

Neem contact op met ons mocht u vragen hebben over onze diensten en de verkoop hiervan. Wij beantwoorden graag al uw vragen. Onzeker over welk pakket bij uw bedrijf past? Hier adviseren wij ook graag bij.

Technische support

Loopt u tegen problemen aan met onze software? Neem gelijk contact op met ons technische team, die tot in de puntjes bekend is met de software. Tevens zullen zij adviseren hoe de software het beste benut kan worden in uw branche

Overige vragen

Heeft u een vraag die niet met de verkoop of technische kant van de software te maken heeft? Neem dan direct hier contact met ons, en wij zullen u zo goed mogelijk op weg helpen.

Meestgestelde vragen.

Direct een antwoord op jouw vragen.

Wat is Simpelkeuren precies?
Simpelkeuren een is een online softwarepakket waarmee op een simpele en efficiente manier alle gereedschappen en arbeidsmiddelen kunnen geregistreerd worden. Simpelkeuren heeft hiernaast veel functionaliteiten om deze arbeidsmiddelen digitaal te keuren via de software.
Wat kan je met Simpelkeuren?
Met Simpelkeuren kan je overzicht creeren in je bedrijf, en al het materieel/arbeidsmiddelen binnen je bedrijf beheren in de software. Hiernaast zijn er funcitonaliteiten zoals: Keuren, Reparaties, Kostenmodule, Locatiebeheer.
Voor wie is Simpelkeuren?
Simpelkeuren kan voor verschillende bedrijven en sectoren een oplossing bieden. Simpelkeuren is voornamelijk voortgekomen uit de problemen van materieelbeheer in de GWW sector.
Ondersteund Simpelkeuren de NEN normen voor het keuren van materieel?
Ja zeker! Simpelkeuren komt met circa 40 standaard formulieren die overgenomen zijn uit het Handboek Arbeidsmiddelen die ook conform de NEN normen zijn.
Kan Simpelkeuren communiceren met Apparatentesters?
Simpelkeuren heeft een import functie voor de Safetypat3140, als de unieke materieelnummers overeenkomen zal Simpelkeuren deze keuringen automatisch importeren en Keuringsrapporten genereren.
Hoe kan ik overstappen vanaf een andere systeem of excel bestanden?
Simpelkeuren heeft bij bijna elk scherm de mogelijkheid om in bulk snel gegevens te importeren, hierdoor hoef je geen onnodig werk te doen en kan je snel aan de gang met Simpelkeuren.