De kracht van simpelkeuren is het automatiseren van keuringsprocessen. Digitaal worden de keuringsaspecten ingevuld en met 1 klik op de knop wordt er een volledig ingevuld en ondertekend keuringsrapport gegenereerd. Er hoeft niet meer handmatig een keuringsrapport worden uitgeprint, ingevuld en ingescand worden. Simpelkeuren regelt dit allemaal automatisch voor jou De keuringsaspecten zijn natuurlijk verschillend per materieelstuk, hierom kun je zelf keuringsformulieren aanmaken en aanpassen om zo alle soorten materieelstukken te kunnen keuren. Naast dat je met simpelkeuren automatisch keuringsrapporten kan maken is simpelkeuren ook jouw keuringsagenda, weet precies wanneer welk materieelstuk afloopt en krijg overzicht in jouw organisatie. Nadat een materieelstuk is gekeurd zal deze automatisch 364 dagen later ingepland worden. Wordt al jouw materieel extern gekeurd, geen probleem met simpelkeuren kan je ook gewoon simpel een pdf’je uploaden, en op dezelfde manier overzicht creĆ«ren.